Voor gezellige partijtjes en nu ook sfeervolle trouwlocatie!
Theetuin Weesp

THEEHUIS

Het Theehuis van de Theetuin was oorspronkelijk een oude munitieloods van de Stelling van Amsterdam.  Dat maakt het tot een bijzondere, authentieke locatie, zeer geschikt voor vergaderingen en feestelijke bijeenkomsten. Dit sfeervolle houten gebouw is ruim 100 jaar oud en omringd door een terras en een mooie modeltuin.
Dit Theehuis wordt vooral gewaardeerd om de intieme en persoonlijke sfeer. Bij binnenkomst valt gelijk de oude bakstenen vloer op, de houten wanden en de oorspronkelijke raamindeling.
Een originele houten tapkast en bijpassende buffetkasten versterken de prettige sfeer, je voelt je gelijk thuis.
Het Theehuis is alleen geopend tijdens de speciale Inspiratieweekenden en -dagen. Daarnaast kan het Theehuis gehuurd worden voor verjaardagen, recepties, vergaderingen en diners.

De volgende lokale cateraars verzorgen graag uw catering en weten hoe deze prachtige ruimte het best tot z’n recht komt: ’t Weesperplein, Passata, De Rivierkeuken, Willemien Lanselaar catering en Culinair aan Huis. Het zelf verzorgen van eten en drinken, of een andere cateraar is ook mogelijk. Het Theehuis beschikt over een professionele keuken.
Het Theehuis ligt op een Bastion midden in het centrum van de vestingstad Weesp, heeft een eigen parkeerplaats en ligt op loopafstand van het station. Dat maakt deze ruimte zeer geschikt voor vergaderingen, workshops of brainstormsessies. Het Theehuis is ook zeer gewild als locatie voor trouwrecepties, brunches en lunches, dineren rond de houtkachel en intieme feestjes. Geschikt voor gezelschappen tot maximaal 60 personen. De Theetuin is een officiële trouwlocatie van gemeente Weesp.
De huurprijs van het Theehuis bedraagt € 120,- (incl. BTW) per uur, met een minimum van 2 uur.
Een hele dag (09.00 - 17.00 uur) kost € 730,00 (incl. BTW)
Voor meer informatie en overige tarieven  zie huurvoorwaarden.
Voor beschikbaarheid raadpleeg onze agenda!

LAATSTE NIEUWS

Geen inspiratieweekenden in 2021
De inspiratieweekenden van de Theetuin kunnen helaas niet doorgaan. Dus geen Bloembollenfestijn in april en geen Kunstweekend tijdens de pinksterdagen in mei. U bent wel welkom de tuin te komen bewo
>> lees meer

Theetuin theehuis Weesp

Theehuis
De in 1875 gebouwde munitieloods is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Alleen tijdens de vaste inspiratieweekenden fungeert deze plek als theehuis. Daarnaast wordt het theehuis verhuurd voor diverse gelegenheden, van verjaarspartijtjes tot zakenborrels.

Theetuin Weesp

Inspiratieweekenden
De Theetuin is gelegen op het Bastion Bakkerschans, een uit 1674 stammende vestingpunt. Twee keer per jaar vindt hier een inspiratieweekend plaats: het Bloembollenfestijn in april en het Kunstweekend met Pinksteren.