Voor gezellige partijtjes en nu ook sfeervolle trouwlocatie!
Theetuin Weesp

THEEHUIS

Het Theehuis van de Theetuin was oorspronkelijk  een oude munitieloods van de Stelling van Amsterdam.  Dat maakt het tot een bijzondere, authentieke locatie,  zeer geschikt voor vergaderingen en feestelijke bijeenkomsten. Dit sfeervolle houten gebouw is ruim 100 jaar oud en  omringd door een terras en een mooie modeltuin.

Dit Theehuis wordt vooral gewaardeerd om  de  intieme en persoonlijke sfeer. Bij binnenkomst valt gelijk de oude bakstenen vloer op, de houten wanden en de oorspronkelijke raamindeling.
Een originele houten tapkast  en bijpassende buffetkasten versterken de prettige sfeer, je voelt je gelijk thuis.
Het Theehuis is alleen geopend tijdens de speciale Inspiratieweekenden en -dagen. Daarnaast kan het Theehuis gehuurd worden voor verjaardagen, recepties, vergaderingen en diners.

De Rivierkeuken of Culinair aan Huis verzorgt graag uw catering weet precies hoe deze  prachtige ruimte het best tot z’n recht komt. Het zelf verzorgen van eten en drinken, of een andere cateraar is ook mogelijk. Het Theehuis beschikt over een professionele keuken.
Het Theehuis ligt op een Bastion midden in het centrum van de vestingstad Weesp, heeft een eigen parkeerplaats en ligt op loopafstand van het station. Dat maakt deze ruimte zeer geschikt voor vergaderingen, workshops of brainstormsessies. Het Theehuis  is ook zeer gewild als locatie voor trouwrecepties, brunches en lunches, dineren rond de houtkachel en intieme feestjes. Geschikt voor gezelschappen tot maximaal 60 personen. De Theetuin is een officiële trouwlocatie van gemeente Weesp.

Voor informatie en tarieven zie huurvoorwaarden.
Voor beschikbaarheid raadpleeg onze agenda!

LAATSTE NIEUWS

Inspiratie weekenden in 2020
Het derde weekend in april staat traditie getrouw weer geheel in het teken van Bloembollen. Op 17, 18, en 19 april 2020 is het feestelijke Bloembollenfestijn.
En met Pinksteren op 30, 31 mei en 1 j
>> lees meer

Theetuin theehuis Weesp

Theehuis
De in 1875 gebouwde munitieloods is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Alleen tijdens de vaste inspiratieweekenden fungeert deze plek als theehuis. Daarnaast wordt het theehuis verhuurd voor diverse gelegenheden, van verjaarspartijtjes tot zakenborrels.

Theetuin Weesp

Inspiratieweekenden
De Theetuin is gelegen op het Bastion Bakkerschans, een uit 1674 stammende vestingpunt. Drie keer per jaar vindt hier een inspiratieweekend plaats: het Bloembollenfestijn in april, het Kunstweekend met Pinksteren en de Nazomerdag die samenvalt met Monumentendag, in september.