Inspirerend in elk seizoen
Theetuin Weesp

NIEUWS

Een overzicht van onze nieuwsberichten/activiteiten:

Kunstweekend in de Theetuin -2019
Op 8, 9 en 10 juni verandert de Theetuin van Weesp in een grote openlucht galerie. Zeker 14 kunstenaars tonen hun werk. Dat varieert van schilderijen tot grote beelden op de dijk, van gedichten, moza
>> lees meer

 

Kunstweekend 2019
Op 8, 9 en 10 juni organiseren wij weer het Kunstweekend, samen met diverse kunstenaars die in tuin, theehuis en op de dijk van dit Bastion komen exposeren.
>> lees meer

 

Bloembollenfestijn
Tijdens het paasweekend is de tuin een mooie kleurenzee. Daarnaast op het pleintje zijn er kwekers met hun prachtig plantenaanbod, speciale bollen gekweekt op pot, een theesommelier met een theeproeve
>> lees meer

 

OPENINGSTIJDEN

Theetuin
De Tuin  van de Theetuin is het gehele jaar te bezichtigen, dagelijks tussen 10 en 17 uur. De mooiste maanden zijn natuurlijk van april tot oktober. Op zon- en feestdagen is de gehele Theetuin gesloten.

Theehuis
Het Theehuis fungeert alleen als restaurant tijdens de speciale Inspiratieweekenden. Het Theehuis is bijna het hele jaar beschikbaar voor verhuur, behalve op zon- en feestdagen. Voor meer informatie zie huurvoorwaarden.

Inspiratieweekenden
Tijdens inspiratieweekenden is ook het theehuis met terras in gebruik.  Een aanrader voor thee, taart, kleine lunch en borrel. Op alle overige dagen is het theehuis gesloten voor bezoekers.

Bloembollenfestijn 20, 21 en 22 april 2018
Kunstweekend 19, 20 en 21 mei 2018

Theetuin theehuis Weesp

Theehuis
De in 1875 gebouwde munitieloods is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Alleen tijdens de vaste inspiratieweekenden fungeert deze plek als theehuis. Daarnaast wordt het theehuis verhuurd voor diverse gelegenheden, van verjaarspartijtjes tot zakenborrels.

Theetuin Weesp

Inspiratieweekenden
De Theetuin is gelegen op het Bastion Bakkerschans, een uit 1674 stammende vestingpunt. Drie keer per jaar vindt hier een inspiratieweekend plaats: het Bloembollenfestijn in april, het Kunstweekend met Pinksteren en de Nazomerdag die samenvalt met Monumentendag, in september.