Geniet van de mooie tuin
Theetuin Weesp

NIEUWS

Een overzicht van onze nieuwsberichten/activiteiten:

Nieuw kunstwerk op de dijk
Sinds zondag 13 november staan er twee metalen beelden aan de Vecht op de dijk van het Bastion Bakkerschans. Het is werk uit de nalatenschap van de vorig jaar overleden beeldend kunstenaar Jack Prins.
>> lees meer

 

Inspiratie weekenden 2017
Zet de data vast in je agenda van onze leuke inspiratieweekenden. Het Bloembollenfestijn 2017 is vier dagen lang op 14, 15, 16 en 17 april 2017. Ons Kunstweekend is op 3, 4 en 5 juni 2017. Hopelijk ku
>> lees meer

 

Verhalenvertellers en bollenverkoop
De Theetuin van Weesp als verstopte groene oase op het Bastion Bakkerschans biedt een prachtig decor waar de fantasie tot leven komt. Pauline Broekema vertelt uit haar roman ‘Het Boschhuis’, dat zich
>> lees meer

 

OPENINGSTIJDEN

Theetuin
De Tuin  van de Theetuin is het gehele jaar te bezichtigen, dagelijks tussen 10 en 17 uur. De mooiste maanden zijn natuurlijk van april tot oktober. Op zon- en feestdagen is de gehele Theetuin gesloten.

Theehuis
Het Theehuis fungeert alleen als restaurant tijdens de speciale Inspiratieweekenden. Het Theehuis is bijna het hele jaar beschikbaar voor verhuur, behalve op zon- en feestdagen. Voor meer informatie zie huurvoorwaarden.

Inspiratieweekenden
Tijdens inspiratieweekenden is ook het theehuis met terras in gebruik.  Een aanrader voor thee, taart, kleine lunch en borrel. Op alle overige dagen is het theehuis gesloten voor bezoekers.

Bloembollenfestijn 17, 18 en 19 april 2015
Kunstweekend 23, 24 en 25 mei 2015
Nazomerdag 12 september 2015

Theetuin theehuis Weesp

Theehuis
De in 1875 gebouwde munitieloods is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Alleen tijdens de vaste inspiratieweekenden fungeert deze plek als theehuis. Daarnaast wordt het theehuis verhuurd voor diverse gelegenheden, van verjaarspartijtjes tot zakenborrels.

Theetuin Weesp

Inspiratieweekenden
De Theetuin is gelegen op het Bastion Bakkerschans, een uit 1674 stammende vestingpunt. Drie keer per jaar vindt hier een inspiratieweekend plaats: het Bloembollenfestijn in april, het Kunstweekend met Pinksteren en de Nazomerdag die samenvalt met Monumentendag, in september.