Inspirerend in elk seizoen
Theetuin Weesp

NIEUWS

Een overzicht van onze nieuwsberichten/activiteiten:

De tuin is te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur
De modeltuin is bijna altijd open (behalve op zon- en feestdagen. Kijk rond en laat u inspireren. Het Theehuis met terras is alleen beschikbaar voor verhuur.
>> lees meer

 

Kunstweekend in mei
Op 19, 20 en 21 mei komen vele kunstenaars exposeren in deze groene oase langs de Vecht. De modeltuinen, kasjes en houten loodsen van dit Bastion van Weesp vormen het decor voor gevarieerde kunstuiti
>> lees meer

 

Tuin is klaar voor Bloembollenfestijn
Op 20, 21 en 22 april 2018 is het jaarlijkse Bloembollenfestijn in de Theetuin van Weesp.
De tuin staat vol bloeiende voorjaarsbollen in verrassende combinaties met de vaste planten. Er is een
>> lees meer

 

OPENINGSTIJDEN

Theetuin
De Tuin  van de Theetuin is het gehele jaar te bezichtigen, dagelijks tussen 10 en 17 uur. De mooiste maanden zijn natuurlijk van april tot oktober. Op zon- en feestdagen is de gehele Theetuin gesloten.

Theehuis
Het Theehuis fungeert alleen als restaurant tijdens de speciale Inspiratieweekenden. Het Theehuis is bijna het hele jaar beschikbaar voor verhuur, behalve op zon- en feestdagen. Voor meer informatie zie huurvoorwaarden.

Inspiratieweekenden
Tijdens inspiratieweekenden is ook het theehuis met terras in gebruik.  Een aanrader voor thee, taart, kleine lunch en borrel. Op alle overige dagen is het theehuis gesloten voor bezoekers.

Bloembollenfestijn 20, 21 en 22 april 2018
Kunstweekend 19, 20 en 21 mei 2018

Theetuin theehuis Weesp

Theehuis
De in 1875 gebouwde munitieloods is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Alleen tijdens de vaste inspiratieweekenden fungeert deze plek als theehuis. Daarnaast wordt het theehuis verhuurd voor diverse gelegenheden, van verjaarspartijtjes tot zakenborrels.

Theetuin Weesp

Inspiratieweekenden
De Theetuin is gelegen op het Bastion Bakkerschans, een uit 1674 stammende vestingpunt. Drie keer per jaar vindt hier een inspiratieweekend plaats: het Bloembollenfestijn in april, het Kunstweekend met Pinksteren en de Nazomerdag die samenvalt met Monumentendag, in september.