Bloembollenfestijn 2018 , 20, 21 en 22 april
Theetuin Weesp

NIEUWS

Een overzicht van onze nieuwsberichten/activiteiten:

Bloembollenfestijn 2018
Zet maar vast in je agenda voor 2018. Op 20, 21 en 22 april organiseren we weer het kleurrijke Bloembollenfestijn. De bollen zijn nu bijna allemaal de grond in. We wachten rustig af en zijn benieuwd
>> lees meer

 

Kunstweekend in de Theetuin -2017
Tijdens het Pinksterweekend op 3, 4 en 5 juni is de Theetuin van Weesp het groene decor voor tal van exposerende kunstenaars. Op dit bastion van de vestingstad Weesp wordt dit weekend ook een graffit
>> lees meer

 

Bloembollenfestijn 2017
Van 14 t/m 17 april is het jaarlijkse Bloembollenfestijn in de Weesper Theetuin. De tuin is vermaard om de prachtige voorjaarsbollen die in combinatie met andere planten een lust voor het oog zijn. He
>> lees meer

 

OPENINGSTIJDEN

Theetuin
De Tuin  van de Theetuin is het gehele jaar te bezichtigen, dagelijks tussen 10 en 17 uur. De mooiste maanden zijn natuurlijk van april tot oktober. Op zon- en feestdagen is de gehele Theetuin gesloten.

Theehuis
Het Theehuis fungeert alleen als restaurant tijdens de speciale Inspiratieweekenden. Het Theehuis is bijna het hele jaar beschikbaar voor verhuur, behalve op zon- en feestdagen. Voor meer informatie zie huurvoorwaarden.

Inspiratieweekenden
Tijdens inspiratieweekenden is ook het theehuis met terras in gebruik.  Een aanrader voor thee, taart, kleine lunch en borrel. Op alle overige dagen is het theehuis gesloten voor bezoekers.

Bloembollenfestijn 20, 21 en 22 april 2018
Kunstweekend 19, 20 en 21 mei 2018

Theetuin theehuis Weesp

Theehuis
De in 1875 gebouwde munitieloods is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Alleen tijdens de vaste inspiratieweekenden fungeert deze plek als theehuis. Daarnaast wordt het theehuis verhuurd voor diverse gelegenheden, van verjaarspartijtjes tot zakenborrels.

Theetuin Weesp

Inspiratieweekenden
De Theetuin is gelegen op het Bastion Bakkerschans, een uit 1674 stammende vestingpunt. Drie keer per jaar vindt hier een inspiratieweekend plaats: het Bloembollenfestijn in april, het Kunstweekend met Pinksteren en de Nazomerdag die samenvalt met Monumentendag, in september.