Volgend inspiratieweekend op 9 en 10 september
Theetuin Weesp

NIEUWS

Een overzicht van onze nieuwsberichten/activiteiten:

Geen Tsjechov in de Theetuin
Het locatietheater kan helaas niet doorgaan door de slechte weersvoorspelling. De Theetuin en het theehuis zijn wel open op 9 en 10 september van 10.00 tot 18.00 uur. Dan maar lekker bij de kachel met
>> lees meer

 

Kunstenaars tijdens kunstweekend
Wat kunt u zien tijdens het Kunstweekend?
Gijs Elzinga maakt figuratieve, kleurige prenten met elk een eigen gedicht. Ems Willems heeft een fototentoonstelling in de houten loods, Marja Thijssen m
>> lees meer

 

Kunstweekend in de Theetuin -2017
Tijdens het Pinksterweekend op 3, 4 en 5 juni is de Theetuin van Weesp het groene decor voor tal van exposerende kunstenaars. Op dit bastion van de vestingstad Weesp wordt dit weekend ook een graffit
>> lees meer

 

OPENINGSTIJDEN

Theetuin
De Tuin  van de Theetuin is het gehele jaar te bezichtigen, dagelijks tussen 10 en 17 uur. De mooiste maanden zijn natuurlijk van april tot oktober. Op zon- en feestdagen is de gehele Theetuin gesloten.

Theehuis
Het Theehuis fungeert alleen als restaurant tijdens de speciale Inspiratieweekenden. Het Theehuis is bijna het hele jaar beschikbaar voor verhuur, behalve op zon- en feestdagen. Voor meer informatie zie huurvoorwaarden.

Inspiratieweekenden
Tijdens inspiratieweekenden is ook het theehuis met terras in gebruik.  Een aanrader voor thee, taart, kleine lunch en borrel. Op alle overige dagen is het theehuis gesloten voor bezoekers.

Bloembollenfestijn 14 t/m 17 april 2017
Kunstweekend 3 t/m 5 juni 2017

Theetuin theehuis Weesp

Theehuis
De in 1875 gebouwde munitieloods is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Alleen tijdens de vaste inspiratieweekenden fungeert deze plek als theehuis. Daarnaast wordt het theehuis verhuurd voor diverse gelegenheden, van verjaarspartijtjes tot zakenborrels.

Theetuin Weesp

Inspiratieweekenden
De Theetuin is gelegen op het Bastion Bakkerschans, een uit 1674 stammende vestingpunt. Drie keer per jaar vindt hier een inspiratieweekend plaats: het Bloembollenfestijn in april, het Kunstweekend met Pinksteren en de Nazomerdag die samenvalt met Monumentendag, in september.