Voor gezellige partijtjes en nu ook sfeervolle trouwlocatie!
Theetuin Weesp

THEEHUIS

Het Theehuis van de Theetuin was oorspronkelijk  een oude munitieloods van de Stelling van Amsterdam.  Dat maakt het tot een bijzondere, authentieke locatie,  zeer geschikt voor vergaderingen en feestelijke bijeenkomsten. Dit sfeervolle houten gebouw is ruim 100 jaar oud en  omringd door een terras en een mooie modeltuin.

Dit Theehuis wordt vooral gewaardeerd door de  intieme en persoonlijke sfeer. Bij binnenkomst valt gelijk de oude stenen vloer op, de houten wanden en de oorspronkelijke houten ramen. Een originele houten tapkast  en bijpassende buffetkasten vervolmaken de intieme sfeer, je voelt je gelijk thuis.

Het theehuis is alleen geopend tijdens de speciale Inspiratieweekenden en -dagen. Daarnaast kan het theehuis gehuurd worden voor verjaardagen, recepties, vergaderingen en dineetjes.

Er zijn verschillende  cateraars  beschikbaar die precies weten hoe deze  prachtige ruimte volop tot zijn recht te laten komen. Er zit een professionele keuken in en het is mogelijk de serre er bij te betrekken en zo de ruimte te vergroten. Extra kosten daarvoor bedragen € 50,00.

Het Theehuis ligt op een Bastion midden in het centrum van de vestingstad Weesp, vlakbij snelweg en station. Dat maakt deze ruimte zeer geschikt voor vergaderingen, workshops of brainstormsessies.

Het Theehuis  is ook zeer gewild als locatie voor trouwrecepties, brunches en lunches, dineren rond de houtkachel en intieme feestjes. Geschikt voor gezelschappen tot maximaal 60 personen. De Theetuin is een officiële trouwlocatie van gemeente Weesp.

De huurprijs van het Theehuis bedraagt € 90,- (incl. BTW) per uur, met een minimum van 2 uur. Kosten voor een hele dag ( 9.00 - 17.00 uur) bedragen
€ 600,00 (incl. BTW). Voor meer informatie zie huurvoorwaarden. Voor beschikbaarheid raadpleeg onze agenda!

LAATSTE NIEUWS

Locatie theater op 9 en 10 september
Tijdens het Open Monumenten weekend presenteert de Theetuin mooie theatervoorstellingen in het groen. Twee keer per dag worden eenakters van Tsjechov opgevoerd.
Kijk bij www.jorihermsen.nl voor m
>> lees meer

Theetuin theehuis Weesp

Theehuis
De in 1875 gebouwde munitieloods is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Alleen tijdens de vaste inspiratieweekenden fungeert deze plek als theehuis. Daarnaast wordt het theehuis verhuurd voor diverse gelegenheden, van verjaarspartijtjes tot zakenborrels.

Theetuin Weesp

Inspiratieweekenden
De Theetuin is gelegen op het Bastion Bakkerschans, een uit 1674 stammende vestingpunt. Drie keer per jaar vindt hier een inspiratieweekend plaats: het Bloembollenfestijn in april, het Kunstweekend met Pinksteren en de Nazomerdag die samenvalt met Monumentendag, in september.